Виварта Компјутери Виварта Компјутери
Виварта Компјуери
Виварта КомпјутериПрофилПроизводиКонтактНовостиEnglish

  .:: Почетна ::.

 

 

Viwarta Computers

Биди флексибилен во секој аспект од работењето, направи да клиентите бидат задоволни од пружените услуги, секогаш почитувај ги превземените рокови и точно и без одлагање исполнyвај ги обврските – се златните правила според чие почитување заедно со менаџерскиот тим ја раководиме и водиме фирмата. Двете страни на дистрибуциониот канал ќе бидат задоволни со раководење на бизнисот според такви принципи.

   Таква стратегија е користена во раководењето на компанијата од неjзиното основање во не така далечната 1997 година и до ден денешен постигнат е значаен напредок и развој.

   Представува наше задоволство да откриеме дека така развиената стратегија, помогна да фирмата на минимално возможно ниво го сведе негативното влијание врз бизнисот од тековната политичка и економска нестабилност во земјата и регионот предизвикано од вооружените конфликти.

   Тоа значи да понекогаш нашата примарна цел не е да бидеме најголем дистрибутер за некој производ во земјата и регионот моментално, туку да бидеме нaд дистрибутерите кoи и во иднина профитабилно ќе го дистрибуираат производот.

 

 

 ©1997-2014 VIWARTA COMPUTERS. All rights reserved.